Tanker og ideer om bloggen

Bloggen ble oppdrettet for 4 år siden og sist innlegg ble publisert i et året jeg knapt kjenner meg selv igjen fra. Mye nytt og spennende har skjedd siden 2012 og mye nytt kommer til å skje. Men hva er greia? Hvorfor er jeg tilbake? Jo! Det finnes en million grunner til det, eller egentlig akkurat nå to grunner:

1. Norsklæreren min på skolen er dårlig og med tanke på en skriftlig eksamen i norsk til våren får det meg til å skjelve i buksene, ja kanskje en vår skvett i tillegg. Greia er at vi øver ikke på kortsvarsoppgaver noe som vi garantert 100% møter på, så fant jeg ut at skal jeg ha god karakter så er jeg nødt til å øve på å skrive og jeg leste på bloggen til mammatilmichelle at hun merket at norskkarakteren ble bedre etter hun begynte å blogge så hvorfor ikke? Ikke nok med det men vi får én oppgave og én skriftlig innlevering i halvåret, så da kan du tenkte deg hvordan det er. 

Den andre grunnen er at jeg har masse på hjertet, masse spørsmål. Ting som inngår samfunnet, hva som er sosialt akseptert og hva som ikke er det. Jeg er 18 år og har allerede opplevd mye i livet mitt, ting som andre kanskje ikke har opplevd, ting jeg skulle ha sluppet å vært vitne til som to og et halvt åring. Jeg har fått en haug med erfaringer og klart å danne meg et verdensbilde, jeg har blitt kjent med meg selv på en helt ny måte og er ikke den samme jenta som blogget for 3 år siden. 

Innlegg kommer til å komme i røkk og i napp, litt sånn her og der. Konservativt og uhøytidlige innlegg, det som passer meg når jeg vil og hva jeg vil. For det meste vil det bli lange "kjedelige" innlegg. Det kommer ikke til å være noe rosablogg, fitnessblogg, mammablogg, moteblogg eller noe i den duren. Dette kommer til å være mitt fristed, en plass jeg kan samle tankene, dele sorg, gleder, frustrasjon, spørsmål. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,

Arkiv

hits